Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 5, 2012

Σπάνιες Φωτογραφίες : Oι Επιζήσαντες του Τιτανικού , 1912

Ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το μεγαλύτερο ναυάγιο της ιστορίας .Οι φωτογραφίες με τους επιζήσαντες του Τιτανικού είναι από την βιβλιοθήκη του Κογκρέσου .

H "κάτασπρη" και παγωμένη... Μαύρη θάλασσα!

Στις βόρειες παραλίες της Μαύρης Θάλασσας το νερό μετατρέπεται σε πάγο και σε απόσταση μόλις 100 μέτρα από την ακτή μπορεί κανείς ν' αντικρίσει μικρά παγόβουνα. Μάλιστα λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκτιμάται ότι τα λιμάνια της Ουκρανίας θα είναι κλειστά περίπου έως τις 15 Φεβρουαρίου. Κλειστό είναι επίσης και το ρουμανικό λιμάνι της Constanta όπου στις ακτές του... ... το πάχος του πάγου φτάνει τα 40 εκατοστά. Ρουμανία και Βουλγαρία κήρυξαν "κίτρινο" και "πορτοκαλί" κώδικα του κινδύνου. Παρ 'όλα αυτά, οι κάτοικοι των χωρών αυτών δεν το βάζουν κάτω: χρησιμοποιούν τα παγωμένα νερά ως παγοδρόμιο και τον πάγο ως υλικό για την κατασκευή ενός γλυπτού. Τέτοια καιρικά φαινόμενα είχαν συμβεί ξανά το 1977 όταν η Μαύρη Θάλασσα κοντά στις ακτές της Οδησσού είχε παγώσει τελείως.

Η Mayra Suarez φωτογραφίζεται γυμνή στο μπάνιο της

Είναι σέξι, είναι από το Μεξικό και πρωταγωνιστεί την τελευταία φωτογράφηση εσωρούχων της εταιρείας Diesel. Ο λόγος για την 25χρονη Mayra Suarez, η οποία με τη βοήθεια της Diesel, έβαλε μπρος στους «κινητήρες» μας. Η νεαρή είναι γνωστή στον χώρο της μόδας ως το «Μεξικανικό κορμί» και όσοι την γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια σοβαρή κοπέλα και επαγγελματία. Η καριέρα της έχει εκτοξευτεί κυρίως στην Ιταλία, όπου έχει γίνει εξώφυλλο για αρκετά περιοδικά, όπως Glamour και Vogue Beauty. Ακολουθώντας την μόδα των καιρών που επιτάσσει γυμνές amateur «σπιτικές» φωτογραφίσεις, το μοντέλο επέλεξε τον καθρέφτη της τουαλέτας της να ποζάρει για να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό...

Ένα εστιατόριο… μέσα σε καταρράκτη!

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία των Φιλιππίνων, γνωστό για την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του αλλά και για το ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι χτισμένο, είναι το Villa Escudero, στην επαρχία Quezon.Αυτό, όμως, που το έκανε διεθνώς γνωστό είναι το γεγονός ότι διαθέτει ένα από τα πλέον πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες ενός μικρού καταρράκτη. Το περίφημο «Waterfall Restaurant» αποτελεί από μόνο του μια μοναδική… εξωτική εμπειρία.