Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 16, 2012

Απίστευτες έγχρωμες φωτογραφίες από μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Οικοδεσπότης, ο Αδόλφος Χίτλερ

Δεκέμβριος του 1941 . Μόναχο. Η περίοδος αυτή δεν ήταν καθόλου καλή για τον  Αδόλφο Χίτλερ . Σχεδόν 8 μήνες πριν είχε υποσχεθεί στους αξιωματικούς του ότι ο πόλεμος θα είχε τελειώσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Κι όμως… Το Ρωσικό μέτωπο πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και οι Αμερικανοί είχαν μπει στο παιχνίδι. Ο Χίτλερ δεν μπορούσε να μοιραστεί τον… Χριστουγεννιάτικο ενθουσιασμό, όπως φαίνεται και σε αυτή την εικόνα.

Το Blue Lagoon Geothermal Spa βρίσκεται στην Ισλανδία Spa στον παράδεισο

Αυτό είναι «το καλύτερο ιατρικό spa σε όλο τον κόσμο», όπως το ψήφισε το Conde Nast Traveller και ένα από τα 25 «θαύματα του κόσμου», όπως λέει το National Geographic. Είναι το Blue Lagoon Geothermal Spa, το οποίο μοιάζει με τον παράδεισο και όσοι τυχεροί το επισκεφθούν, επιστρέφουν.

Τα πιο sexy ατυχήματα celebrities

Είτε το ήθελαν είτε όχι, αρκετές σταρ βρέθηκαν με το στήθος έξω και τη φωτογραφική κάμερα στο λάθος σημείο, τη… σωστή στιγμή. Ο τυχερός φωτογράφος πατάει το κλικ και έτσι το υλικό με τα διάσημα nip slips κάνει στη συνέχεια το γύρο του κόσμου και κυνηγά τη celebrity για πάντα. Η Rihanna, που της αρέσει να προκαλεί όσο καμία άλλη, φρόντισε η ίδια να δείξει τα κάλλη της, ανεβάζοντας φωτογραφία με nip slip στο Facebook, ενώ η Lady Gaga είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι ο νόμος της βαρύτητας δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ διασήμων και μη.