Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 12, 2012

ΔΕΙΤΕ: Η πανέμορφη - παγωμένη Λίμνη Πλαστήρα!

Share Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσει η λίμνη Πλαστήρα... προσφέροντας μαγευτικό θέαμα στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους επισκέπτες. Δείτε τις φωτογραφίες!

Το πιο τρομακτικό κύμα σε Super slow motion

Το κύμα Teahupoo στην Ταϊτή αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση … για κάθε σέρφερ και κάνει τους περισσότερους από αυτούς να μοιάζουν με ερασιτέχνες. Θαυμάστε το σε ένα εκπληκτικό super slow motion video!

Το υπέροχο ξενοδοχείο Viceroy Bali

Βρίσκεται στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας. Με κόστος από 500 έως 1500 δολάρια την ημέρα, μπορείτε να απολαύσετε μία μοναδική διαμονή...

Το "Λοχ Νες" της Ισλανδίας καταγράφηκε σε βίντεο; Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Το "Λοχ Νες" της Ισλανδίας καταγράφηκε σε βίντεο; http://himaira.blogspot.com/

Η καταγραφή ενός "μυστήριου" πλάσματος που μοιάζει με μεγάλο φίδι κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συζητήσεις για το αν πρόκειται ή όχι για ένα "θαλάσσιο τέρας" ανάλογο του γνωστού Λοχ Νες!   Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί, κάτω από τα παγωμένα νερά λίμνης της Ισλανδίας, φαίνεται κάτι μακρόστενο να κολυμπάει. Σύμφωνα με την τοπική παρααδοση στην περιοχή ζει ένα τέρας  που ονομάζεται Lagarfljotsormurinn. Αν και πολλοί το ονομάζουν "το Λοχ Νες της Ισλανδίας", οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους είναι αρκετές, κυρίως ως προς την θρυλούμενη εμφάνισή τους.