Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 14, 2012

Αντικαταστήστε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές του iOS

Επτά εναλλακτικές προτάσεις που σας «λύνουν» τα χέρια Σε περίπτωση που έχετε πελαγώσει με τα περιορισμένα χαρακτηριστικά ή την υπερβολική απλότητα κάποιων εφαρμογών που προσφέρει η Apple στα λειτουργικά της συστήματα, μην ανησυχείτε. Το AppStore διαθέτει εκατοντάδες εφαρμογές που μπορούν να αντικαταστήσουν τις εφαρμογές του iOS ακόμα και για καθημερινή χρήση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες από αυτές:

Αυτή είναι η ελληνική ΦΑΡΜΑ στην Κομοτηνή που λάτρεψαν... οι ξένοι!

Στην Ελλάδα το έχουμε... τελικά! Ότι κι' αν δημιουργήσουμε, αν έχει αρκετή φαντασία και καλή διάθεση, πετυχαίνει τόσο που φτάνει μέχρι και τα διεθνή μέσα... Έτσι έγινε και με τη ΦΑΡΜΑ κρεάτων που με το μοντέρνο ντιζάιν της και την ευφάνταστη ιδέα να υπάρχουν κοτόπουλα και αγελάδες τριγύρω σου ενώ  εσύ τρως γκουρμέ πιάτα κρεατικών, κέρδισε την προσοχή του δημοφιλούς thecoolhunter.net, που επιλέγει ΠΑΝΤΑ τα καλύτερα!

Έναν αιώνα πριν: Οι Βαλκανικοί πόλεμοι με το φακό του TIME

Ελληνικό πυροβολικό το 1912 -  Στις 8 Οκτωβρίου του 1912, ακριβώς έναν αιώνα πριν, το μικρό βασίλειο του Μαυροβουνίου κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ρίχνοντας την πρώτη κανονιά στον Πρώτο Βαλκανικό Πόλεμο. Τρία ακόμη Βαλκανικά κράτη, η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Σερβία, σύντομα ακολούθησαν το παράδειγμα του Μαυροβουνίου κάνοντας πόλεμο στους Τούρκους, τον παλιό αυτοκρατορικό αντίπαλο του Βυζαντίου, εκμεταλλευόμενα το εθνικό συναίσθημα κατά του πρώην κατακτητή. Μέχρι το Μάρτιο του 1913, με ματωμένες εκστρατείες κατάφεραν να σπρώξουν τους Οθωμανούς έξω από την Ευρώπη. Όμως, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η Ελλάδα και η Σερβία θα μάχονταν κατά της Βουλγαρίας στο Δεύτερο Βαλκανικό Πόλεμο, μια εκστρατεία που είδε πολλά εδάφη να αλλάζουν χέρια, αλλά και που σήμανε τα νέα μεγεθυμένα όρια του Ελληνικού κράτους. Σε λιγότερο από ένα χρόνο τουλάχιστον 200.000 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι Βαλκανικοί Πόλεμοι θεωρούνται από πολλούς ότι έστρωσαν το χαλί για το μέλλ

H Ιστορία της Harley Davidson

1903. H βιομηχανική επανάσταση δεν είχε ακόμη σβήσει τα εκατό κεράκια της όταν τα ανήσυχα πνεύματα των Arthur Davidson, Walter Davidson και Bill Harley συνέλαβαν την ιδέα να κατασκευάσουν μια μοτοσικλέτα. Την εποχή εκείνη, οι Davidson και Harley εργάζονταν στην εταιρία  Μilwaukee's Barth Manufacturing Company,  παρέα με ένα  γερμανό μετανάστη , το όνομα του οποίου δε διασώθηκε στο πέρασμα του χρόνου. Οι τρεις τους, στην προσπάθεια να λάβει σάρκα και οστά το όνειρό τους, η κατασκευή μιας γρήγορης, για την εποχή, μοτοσικλέτας, μελετούσαν ατέλειωτες ώρες μετά τη δουλειά κάποια γαλλικά (κυρίως) αλλά και διάφορα άλλα σχέδια.