Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 18, 2012

Γιατί εφευρέθηκαν τα σπορ;

Όχι πάντως γι' αυτό που νομίζεις! Αν νομίζεις ότι τα σπορ υπάρχουν για χάρη του αθλητισμού και της ευγενούς άμυλας, πλανάσαι οικτρά! Ακολουθεί μια απόπειρα χιουμοριστικής καταγραφής των αιτιών που κρύβονται πίσω από την εφεύρεση των σπορ.

Τα 10 πιο εμπορικά άλμπουμ των τελευταίων 10 ετών

Όλοι φέτος έκαναν λόγο για την τεράστια εμπορική επιτυχία της Adele. Κατάφερε όμως να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα δέκα πρώτα σε πωλήσεις άλμπουμ των τελευταίων δέκα ετών;

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ !! Εκπληκτικές φωτογραφίες "ικάρων" !!

 

Madonna - Girl Gone Wild: Δείτε το νέο video clip!

Λίμνη Mono Lake: Αυτή είναι η Μούσα όλων των φωτογράφων!

Παραμυθένια σπίτια στον κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα εκπληκτικά σπίτια!

Οι δέκα καλύτερες χώρες για… μετανάστευση

Ετοιμάζετε βαλίτσες για να κάνετε μια νέα αρχή σε έναν νέο τόπο; Τότε αυτή η λίστα σας αφορά άμεσα.  Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα «έρευνα International’s Expat Explorer survey» της HSBC, υπάρχουν κάποιες χώρες όπου οι αλλοδαποί που έχουν εγκατασταθεί εκεί τα βρήκαν κάπως…  πιο εύκολα.

10 απίστευτα τατουάζ..

  Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα τατουάζ που κάνουν εντύπωση. Είτε για ομορφιά, είτε για θρησκευτικούς λόγους, τα τατουάζ είναι μια τέχνη που λίγοι αποφασίζουν να κάνουν στο σώμα τους. Ακόμα λιγότεροι να κάνουν ακραία και περίεργα σχέδια. Βρήκαμε 10 από τα πιο φαντεζί τατουάζ που έχουν γίνει, το καθένα για την δική του χρησιμότητα..

10 top photo editing apps για iPhone/iPad

Από την πληθώρα εφαρμογών του App Store επιλέξαμε τις κορυφαίες 10 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας για iOS, και σας τις παρουσιάζουμε. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος για να επιθυμείτε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Το App Store προσφέρει αναρίθμητες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί λήψης έως τη στιγμή της τελικής επεξεργασίας. Οι 10 εφαρμογές στις οποίες θα σταθούμε, έχουν την ιδιαιτερότητα πως επικεντρώνουν στην επεξεργασία των φωτογραφιών σας αφότου τις τραβήξετε. Στα πλαίσια αυτά αποφύγαμε προγράμματα τύπου one - click , τα οποία είναι αμφιβόλου αποτελέσματος. Αντί αυτού, παραθέτουμε 10 apps που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε τις εργασίες εκείνες που μέχρι πρόσφατα θα απαιτούσαν ένα ισχυρό σύστημα desktop ή laptop .