Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 3, 2013

Οι πιο ακριβοί πίνακες του κόσμου

Πωλήθηκαν ακριβά σε συλλέκτες που δεν λογάριασαν τα χρήματα για να τους καμαρώνουν στη συλλογή τους. Λάτρεις της τέχνης έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποκτήσουν τον πίνακα των ονείρων τους. Αυτοί είναι οι πιο ακριβοί πίνακες του κόσμου.

Μια «διάφανη» λίμνη χάρμα οφθαλμών!

H λίμνη McDonald είναι η μεγαλύτερη στο Glacier National Park στη Μοντάνα των ΗΠΑ, γνωστή για την καθαρότητα των νερών της και την εξαιρετική διαύγεια που έχει σε όλα σχεδόν τα σημεία της. Η λίμνη έχει μήκος περίπου 16 χιλιόμετρα, ενώ τοβάθος της φτάνει τα 130 μέτρα και βρίσκεται σε υψόμετρο 660 μέτρα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Χαρακτηριστικό της καθαρότητάς της είναι το γεγονός ότι τα βότσαλα καθρεφτίζονται στο νερό, ενώ οι βάρκες μοιάζουν να αιωρούνται μαγικά στην επιφάνειά της.

Παρουσιάστηκαν τα 4 τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision - Ψήφισε το αγαπημένο σου

Μάθε τι έγινε στην παρουσίαση των 4 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Δες φωτογραφίες αλλά και βίντεο των διαγωνιζόμενων τραγουδιών. Ψήφισε ποιο τραγούδι από τα τέσσερα σου αρέσει περισσότερο

Επέτειος 70 ετών από τη μάχη του Στάλινγκραντ

  Με λαμπρότητα τίμησαν  οι Ρώσοι τα 70 χρόνια από τη μάχη του Στάλινγκραντ Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια η Ρωσία γιόρτασε σήμερα τα 70 χρόνια από τη νίκη των  σοβιετικών στρατευμάτων στη μάχη του Στάλινγκραντ, την πρώτη ήττα της Γερμανίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που τιμάται ακόμη και σήμερα από τους Ρώσους ως το γεγονός που έσωσε την Ευρώπη από το ναζισμό.