Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 19, 2012

Αγία Γραφή αναμένεται να προκαλέσει σάλο

Ανακαλύφθηκε Αγία Γραφή 1.500 ετών. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ερτογρούλ Γκουνάι, επιβεβαίωσε ότι ανακαλύφθηκε αρχαία Αγία Γραφή, ηλικίας 1.500 ετών. Είναι γραμμένη στη μητρική γλώσσα του Ιησού Χριστού, στην αραμαϊκή. Η δερματόδετη Βίβλος κατασχέθηκε από αστυνομικούς στη διάρκεια επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος λαθρεμπορίου στο νότο της χώρας και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.

H περίεργη ιστορία της οικογένειας με τους μπλε ανθρώπους

Στις αρχές του 19ου αιώνα μια οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στο ανατολικό Κεντάκι, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς τα παιδιά που γεννούσαν τα μέλη της είχαν όλα μπλε... επιδερμίδα. Πρόκειται για την οικογένεια Φουγκάτ, οι ρίζες της οποίας εντοπίστηκαν σε ένα ορφανό από την Γαλλία, τον Μαρτέν Φουγκάτ, ο οποίος μετοίκησε στο Κεντάκι όπου και παντρεύτηκε μια Αμερικανίδα ιρλανδικής καταγωγής την Ελίζαμπεθ Σμιθ. Τα παιδιά που γέννησαν οι δυο τους είχαν γαλάζια επιδερμίδα, ενώ όλοι τους οι απόγονοι είχαν έντονο μπλε χρώμα.

Αναρωτηθήκατε πώς καθαρίζεται ένα αεροπλάνο; (video)

Η ιστορία του χαρταετού

Eίναι πολύχρωμοι, θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια και μέχρι σήμερα οι χαρταετοί αποτελούν μια αγαπημένη παράδοση στη χώρα μας! Πώς όμως ξεκίνησε η κατασκευή του χαρταετού; Πηγαίνουμε πίσω στο 1000 π.Χ. στην Κίνα. Η κατασκευή του ξεκίνησε από εκεί - ο πρώτος χαρταετός ήταν φτιαγμένος από μετάξι και μπαμπού με τη μορφή δράκου, ιερό σύμβολο των Κινέζων, σχεδιασμένος από τους Κινέζους φιλόσοφους Mozi και Luban. Από την Κίνα πέρασε σε άλλες χώρες, στην Κορέα, την Ινδονησία, τη Μαλαισία και έφτασε στην Ιαπωνία. Από την Ιαπωνία έφτασε στη μεσαιωνική Ευρώπη στα τέλη του 13ου αιώνα από τον Μάρκο Πόλο και σιγά σιγά μαθεύτηκε από χώρα σε χώρα.

Μια βουτιά στο μεγαλύτερο ύφαλο του κόσμου !

Ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο, ο περίφημος Great Barrier Reef, βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλιών (Coral Sea) στα ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ, στη βορειοανατολική Αυστραλία.

Δείτε την συλλογή από τα μεγαλύτερα SUV του κόσμου ! ! !

Τα SUV είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρέσει σε πολύ κόσμο. Βέβαια έχουμε συνηθίσει σε πιο φυσιολογικά μεγέθη από αυτά που θα δούμε παρακάτω. Το πιο συνηθισμένο μεγάλο SUV που έχουμε δει είναι ένα HUMMER. Δείτε λοιπόν την συλλογή από τα μεγαλύτερα SUV του κόσμου με κάποια χαρακτηριστικά τους.

Ηλιακός ανεμοστρόβιλος μεγαλύτερος… από τη Γη!

Εντυπωσιακές εικόνες από δορυφόρο της NASA Αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες, οι οποίες καταγράφηκαν από έναν δορυφόρο της NASA, παρουσιάζουν έναν ηλιακό ανεμοστρόβιλο την ώρα της έξαρσης του. Ο ανεμοστρόβιλος είναι μεγαλύτερος απ’ ό,τι μοιάζει, καθώς στη πραγματικότητα ξεπερνάει ακόμα και το μέγεθος της Γης και επεκτείνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο διάστημα! Επιπλέον, κινείται με 482.803 χιλιόμετρα την ώρα και η θερμοκρασία του υπολογίζεται στους 8.000 βαθμούς Κελσίου.

Ποιός ήταν ο Oscar, που έδωσε το όνομά του στα "βραβεία Oscar";

H απάντηση στο ερώτημα  "γιατί τα βραβεία Oscar, ονομάστηκαν έτσι" , δεν είναι σαφής. Το βέβαιο είναι πως το πρώτο αγαλματάκι που "γεννήθηκε" το 1929 , ονομαζόταν Academy Award Of Merit...   Η ονομασία Oscar εμφανίζεται ανεπίσημα περίπου το 1934, οπότε αρχίζει να κυκλοφορεί από στομα σε στόμα. Πέντε χρόνια μετά, το 1939, η Ακαδημία  καθιερώνει την αποδέχεται και επισήμως. Υπάρχουν τρείς εκδοχές για το ποιός  είναι ο "νονός" του "Oscar".

Επέκταση της περιόδου υποστήριξης Windows 7 και Vista από τη Microsoft

Με αθόρυβο τρόπο, η Microsoft πρόσφατα  παρέτεινε κατά πέντε έτη την υποστήριξη  για τις καταναλωτικές εκδόσεις των Windows 7 και Vista, συγχρονίζοντάς την με τον χρόνο ζωής των εταιρικών εκδόσεων. Σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft, η κίνηση αποτελεί τμήμα μίας γενικότερης ανανέωσης που εφαρμόζει η εταιρεία στην πολιτική υποστήριξης των λειτουργικών συστήματων της.

Οι συνθήκες στο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων της Apple

Η εκπομπή Nightline του τηλεοπτικού δικτύου ABC στην Αμερική παρουσίασε χθες ένα αφιέρωμα για τα εργοστάσια της Foxconn, μέσα από συνεντεύξεις που δόθηκαν από τους ίδιους τους εργάτες αλλά και από μάνατζερς.  Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα μεγάλος όγκος πληροφοριών για το τι πραγματικά συμβαίνει στα εργοστάσια που κατασκευάζονται τα προϊόντα της Apple, ειδικότερα μετά από τις συνεχείς αναφορές για αυτοκτονίες εργατών, και τις προσπάθειες του εργοστασίου να τις αποτρέψει. Τέτοιες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, πραγματοποιήθηκε όμως μια έρευνα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν προήλθαν από μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων. 

Tο ανανεωμένο Renault Twingo 1,2

Πολύ περισσότερο στιλ αποκτά το ανανεωμένο Renault Twingo. Πίσω, οι αλλαγές περιλαμβάνουν τα πολύ μοντέρνα φωτιστικά που σπάνε σε δύο κομμάτια.           Πολύ περισσότερο στιλ αποκτά το ανανεωμένο Renault Twingo και μαζί με την πολύ καλή ποιότητα, οδική ασφάλεια, και πρακτικότητα, έρχεται για να αποτελέσει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις. +Εξωτερική εμφάνιση, στιβαρή συναρμογή, πρακτικότητα εσωτερικού, χώροι για 4, οδική συμπεριφορά  -Μακριές σχέσεις κιβωτίου, αίσθηση τιμονιού στις στροφές, εργονομικές παρασπονδίες εσωτερικού 

Συλλήψεις για λαθροθηρία ρινόκερων στις Η.Π.Α.

Στη σύλληψη επτά ανθρώπων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε ένα δίκτυο παράνομης διακίνησης κεράτων από ρινόκερους προχώρησαν οι Αρχές των Η.Π.Α., σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ

Τα βραβεία Όσκαρ για το 2012 θα απονεμηθούν στις 26 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ. Ακολουθούν οι υποψηφιότητες στις βασικότερες κατηγορίες: ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  - "To Αλογο του Πολέμου" του Στίβεν Σπίλμπεργκ - "The Artist" του Μισέλ Χαζαναβίσιους - "Moneyball" του Μπένετ Μίλερ - "Οι Απόγονοι" του Αλεξάντερ Πέιν - "Το Δέντρο της Ζωής" του Τέρενς Μάλικ - "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" του Γούντι Αλεν - "Οι Υπηρέτριες" του Τέιτ Τέιλορ - "Hugo" του Μάρτιν Σκορσέζε - "Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά" του Στίβεν Ντάλντρι

Έτοιμο το κομμα του Καμμένου

Μέσω Διαδικτύου ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες"  ο Πάνος Καμμένος, στις 7 το πρωί της Παρασκευής.  "Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε.... Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες". Το σήμα του κόμματος αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο, τον τίτλο "Ανεξάρτητοι Έλληνες" σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη "Ανεξάρτητοι" με κόκκινο χρώμα. Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι στη συνδιαμόρφωση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος συμμετείχαν σχεδόν 200.000 πολίτες. "Κάνω ένα κίνημα πολιτών προκειμένου να αντισταθώ με άλλους έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και προέλευσης και να πούμε όχι στο Μνημόνιο. Ότι αυτό δεν θα περάσει. Να καταστεί άκυρο" είχε δηλώσει.

Ξενοδοχεία που κατέχουν μοναδικά ρεκόρ

Ένα μοναδικό αφιέρωμα που έρχεται να απαντήσει σε ερωτήματα όπως: Ποιο είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου; Σε ποιο ξενοδοχείο βρίσκουμε το ακριβότερο δωμάτιο; Ποιο είναι το μεγαλύτερο spa ξενοδοχείο; Ποιο είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο; Ποιο είναι το πιο παράξενο ξενοδοχείο; Ποιο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο μεγαλύτερο υψόμετρο; 1. Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στη Μαλαισία και ονομάζεται Genging Highlands Resort. Το πολύχρωμο αυτό ξενοδοχείο διαθέτει 6118 δωμάτια, μια τροπική ζούγκλα στην είσοδό του, καθώς και 10 εστιατόρια.

Γέφυρες του κόσμου ενώθηκαν σε ένα ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Δείτε το...

Θα πάθετε πλάκα με αυτό το φαινόμενο! Δεν το έχετε ξαναδεί!

Αυτό το φαινόμενο είναι πραγματικά μοναδικό και συμβαίνει μόνο στην πόλη Skagen της Δανίας. Σε αυτό το σημείο η Βαλτική ενώνεται με τη Βόρεια Θάλασσα, δημιουργώντας μια ορατή θαλάσσια γραμμή, λόγω της αντίθετης παλίρροιας των νερών. Δείτε τις εικόνες άλλα και το απίστευτο βίντεο!

Το κτήριο που παίζει μουσική όταν βρέχει (pics)

Το σπίτι που βλέπετε βρίσκεται στη Δρέσδη, στη Γερμανία. Στην πρόσοψη του δεσπόζεο ένα δίκτυο σωληνών το οποίο κάνει το νερό της βροχής να ηχεί σαν μουσική!

Αυτό μάλιστα. Είναι καρναβάλι για άντρες

Το καρναβάλι του Ρίο είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να βάλεις στόχο για την επόμενη χρονιά. Ειδικά αν είσαι άντρας Η άτυπη πρωτεύουσα της Βραζιλίας είναι νούμερο ένα προορισμός για πολλούς ονειροπόλους ταξιδιώτες. Κάθε εποχή. Ο Φεβρουάριος και το καρναβάλι, σού δίνουν απλά μερικές αφορμές παραπάνω για να το πάρεις απόφαση. Γένους θηλυκού όλες. Δεν θα κάνουμε ταξιδιωτική ανάλυση του Ρίο εδώ. Προσωπικά δεν έχω πάει στο Ρίο και είναι από τους διακαείς μου πόθους. Να ανέβω στο άγαλμα του Χριστού να δω την πόλη από ψηλά, να περπατήσω την παραλία της Copacabana και της Ipanema. Να φτάσω στο κοσμοπολίτικο Leblon και να φάω Feijoada, κρέατα σε μια churrascaria και churros βουτηγμένα σε σοκολάτα. Να πάω βόλτα στις φαβέλες, να μπω με ένα αυτοκίνητο στην ενδοχώρα και να φτάσω στο Σάο Πάολο. Να καταφέρω να φτάσω μέχρι τα δάση και τους ποταμούς του Αμαζονίου.. ώπα ώπα ώπα ξεφύγαμε. Το Ρίο λοιπόν. Από το οποίο βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με εικόνες χρωμάτων, διασκέδασης, καρναβαλιού και κυ

Πανέμορφες βραδινές φωτογραφίες!

Πανέμορφες βραδινές φωτογραφίες!Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες παρακάτω...

Η Megan Fox με bikini σε παραλία της Χαβάη ...!! & Η Arianny Celeste με bikini σε παραλία του Miami.

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες...  

Παγωμένο λουλούδι ανθίζει μετά από 30.000 χρόνια

Το αρχαίο φυτό Στενόφυλλη Σιληνή (Silene stenophylla) κατάφεραν να αναστήσουν Ρώσοι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας σπόρους που θάφτηκαν πριν 30.000 χρόνια από σκίουρους στα παγωμένα εδάφη της Σιβηρίας. Όπως επισημαίνουν, πρόκειται για τον αρχαιότερο, βιώσιμο, πολυκύτταρο ζωντανό οργανισμό στη Γη. Οι ερευνητές της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών βρήκαν τους σπόρους σε παγωμένα λαγούμια σκίουρων, στις όχθες του ποταμού Κόλμια. Το επίτευγμα γεννά ελπίδες ότι στους πάγους έχουν διατηρηθεί και θα μπορούσαν να ανακτηθούν και άλλες μορφές αρχαίας ζωής, που εξαφανίστηκαν από τη Γη πριν πάρα πολλά χρόνια. Η Στενόφυλλη Σιληνή είναι ένα μικρό ποώδες φυτό με μικρά λευκά άνθη, που εξακολουθεί να φυτρώνει στην περιοχή σήμερα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μόνη διαφορά του προϊστορικού φυτού σε σχέση με το σημερινό είναι ότι οι σπόροι του, που