Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 4, 2012

Στο εσωτερικό ενός παγωμένου ποταμού

O φωτογράφος Yuri Ovchinnikov δημοσίευσε εκπληκτικές εικόνες από έναν παγωμένο ποταμό στη Ρωσία.

Ονειρεμένες, κρεμαστές πισίνες στο δάσος

Αυτή η ονειρεμένη πισίνα βρίσκεται στο Μπαλί και στο ξενοδοχείο Ubud Hanging Gardens. Το Ubud βρίσκεται σε ένα μαγευτικό σημείο - ανάμεσα σε οριζώνες, δάση και βουνά, γι' αυτό και η θέα του είναι από τις εντυπωσιακότερες, ενώ προσφέρει πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Οι πιο «αφιλόξενες» πόλεις του πλανήτη

Επειδή έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε δεδομένο (και κακώς!), πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε ότι όσα για εμάς είναι αυτονόητα για άλλους ανθρώπους είναι απλώς ένα… άπιαστο όνειρο! Για παράδειγμα, τώρα που διαβάζετε όλα αυτά κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεστε σε σχετική άνεση, δεν χρειάζεται να φοράτε αναπνευστική συσκευή για να κυκλοφορήσετε στο δρόμο(!) ούτε πολλά ρούχα γιατί το κρύο είναι δυσβάσταχτο, ούτε ακόμη να ζείτε με το φόβο ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που καταπιέζει τον πληθυσμό του! Όλα αυτά και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά σκιαγραφούν μερικές από τις πιο αφιλόξενες χώρες του κόσμου, που -αν μη τι άλλο- οφείλουμε να τις γνωρίζουμε για να μη δείχνουμε στο μέλλον αχαριστία σε όσα μας προσφέρονται απλόχερα και -το σημαντικότερο- να μη θεωρούμε τίποτα από όσα απολαμβάνουμε ως δεδομένο… Η ακόλουθη λίστα, ομολογώ, έχει πολλά να μας πει:

Πώς ήταν οι παραλίες πριν 100 χρόνια;

     Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα μικροσκοπικά μαγιώ, τις ξαπλώστρες, τα beach bars, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στις παραλίες. Μάλλον ήταν πολύ πιο σεμνά....

Οι πιο περίεργες συλλογές αντικειμένων στον κόσμο....!!!

. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν σαν χόμπυ τους την συλλογή κάποιων αντικειμένων...Οι παρακάτω όμως άνθρωποι ίσως να το παράκαναν λιγο...!!!!

«Πεταλούδες» πέντε αστέρων

Σε μια χώρα όπου χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, τα ρόλεξ λαμπιρίζουν σε ανδρικούς και γυναικείους καρπούς, η πορνεία είναι απολύτως νόμιμη και το αδίκημα της μαστροπείας ανύπαρκτο ενώ τα πρακτορεία... συνοδών στη Γενεύη θεωρούνται πολύ υγιείς επιχειρήσεις. Μάλιστα οι κοπέλες που επιθυμούν να κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν αρκεί να είναι μόνο όμορφες αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν από γεωγραφία, ιστορία, και λογοτεχνία για να εξασφαλίσουν ένα καλό πελατολόγιο.

Ο κατάσκοπος της τσέπης μας: Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα...

Εξαιρετικά ανησυχητικά νέα σε ότι αφορά την δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, βασικά της NSA και δευτερευόντως της CIA με αντικείμενο τα λεγόμενα smart phones.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ελληνικές αρχαιότητες που έκλεψαν οι Γερμανοί και δεν μάθαμε ποτέ!

Στις 12 Οκτωβρίου του 1944, ηττημένοι και ταπεινωμένοι οι Γερμανοί Ναζί, εγκατέλειψαν την Αθήνα, αφήνοντας πίσω.... τους την Ελλάδα πληγωμένη και κατεστραμμένη, μετά από μια κατοχή, στη διάρκεια της οποίας οι πολίτες υπέστησαν τρομερές κακουχίες που κορυφώθηκαν με το Μεγάλο Λιμό, τις μαζικές εκτελέσεις και τις λεηλασίες. ´Ενα μέρος αυτών των λεηλασιών που δεν έγινε ποτέ ευρέως γνωστό αφορούσε τις ελληνικές αρχαιότητες… Μία έκθεση- μελέτη 160 σελίδων που εκδόθηκε το 1946 από το «Υπουργείον Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας. Διεύθυνσις Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων (εκ του Εθνικού Τυπογραφείου)» με τίτλο : «Ζημίαι των Αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών κατοχής» περιγράφει αναλυτικά πως:

Sex και … καφές !

Comments Off Σαν αφροδισιακό μπορεί να λειτουργήσει ο καφές για τις γυναίκες ανάλογα με την εθνικότητά τους, υποστηρίζει επιστημονική έρευνα.

Η καλύτερη θέα της Σεούλ

Το βουνό Bukhansan βρίσκεται στη βόρεια περιφέρεια της Σεούλ στη Νότια Κορέα και προσφέρει την ωραιότερη θέα της πόλης. Υψώνεται στα 836,5 μέτρα (2744 πόδια) πάνω από την επιφάνεια της  θάλασσας  και συνορεύει με ένα μεγάλο μέρος της πόλης.

Άγριες θάλασσες

Τρομακτικές αλλά πανέμορφες εικόνες από θάλασσες που... δεν αστειεύονται. piperies.gr

Τα μοναστήρια γεμίζουν λόγω της... κρίσης

Στον Θεό στρέφονται προκειμένου να  γλιτώσουν από τα χρέη και τα χαράτσια πολλοί επιχειρηματίες! Βάζουν λουκέτο στο κατάστημά τους, αφού αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους  και φορούν ράσο, αφήνοντας πίσω λογαριασμούς και σκοτούρες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Πατρινού, ο οποίος διατηρούσε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη στο κέντρο της πόλης. Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της πόλης, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος αφού οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά, όπως εξάλλου και στις περισσότερες επιχειρήσεις. Τα χρέη τον έπνιγαν μέχρι που μία ημέρα έβαλε λουκέτο και εξαφανίστηκε. Έκπληκτοι έμειναν άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής, όταν έμαθαν, ότι αποφάσισε να γίνει μοναχός! Κλείστηκε σε μοναστήρι της Πελοποννήσου, ενώ παρακολουθεί μαθήματα βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας.

ΕΡΕΥΝΑ: Οι ... αγορές - Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου! Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Οι 50 κορυφαίοι αγώνες του Champions League - Μέρος Α'...

Αξέχαστα γκολ , συγκλονιστικές ανατροπές, αγώνες που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένοι στην ιστορία του Champions League. Δείτε το πρώτο από τα πέντε μέρη του αφιερώματος με τους 50 σπουδαιότερους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, από...