Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 11, 2012

Τα 10 καλύτερα «βρώμικα» του κόσμου

  Συστατικό στοιχείο της φυσιογνωμίας κάθε χώρας είναι η «λιχουδιά του δρόμου». Σε κάθε χώρα θα βρείτε σίγουρα, ένα είδος φαγητού που πωλείται από συμπαθείς κυρίους και κυρίες με κινητούς πάγκους σε υπαίθριους χώρους… Ποιά είναι όμως, τα 10 πιο ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά «βρώμικα» στον κόσμο; Στην Ελλάδα βέβαια, τον αντίστοιχο ρόλο παίζουν οι καντίνες με τα σάντουιτς, τα hot dog και τις κρέπες. Ωστόσο, δε θα μπορούσε να κατοχυρωθεί ως αμιγώς ελληνική «πατέντα» αφού υπάρχουν εδέσματα απόλυτα δεμένα και συνυφασμένα με τις χώρες παραγωγής τους, που κάθε επισκέπτης που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να ξεχάσει να δοκιμάσει… Η Guardian επέλεξε τα καλύτερα 10.

Εγώ το Πέος, υποβάλω αίτημα μισθολογικής αύξησης, ...

Εγώ το Πέος, υποβάλω αίτημα μισθολογικής αύξησης, για τους παρακάτω λόγους:

Αυλές σπιτιών εμπνευσμένες από παραμύθι

Δείτε τις φωτογραφίες..

Μια ελληνική «πόλη-φάντασμα» στην Ιταλία!

Το Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.

Tο Next Top Model της Ολλανδίας απορρίφθηκε ... ως «χοντρή»!

Αυτή είναι η χειρότερη γέφυρα του κόσμου!

Θα διασχίζατε αυτή τη γέφυρα; Πρόκειται για τη γέφυρα Hussaini και βρίσκεται στο Πακιστάν. Δείτε τις φωτογραφίες:
Τη στιγμή της πλήρους κατάρρευσης ενός παγόβουνου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τουρίστες κατά την περιήγησή τους με σκάφος zodiac στην αφιλόξενη Ανταρκτική. Ένα φυσικό φαινόμενο που καταγράφεται πολύ σπάνια κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν όσοι βρίσκονταν στη φουσκωτή βάρκα στην περιοχή Wilhemina Bay της Ανταρκτικής.

Οι φθηνότερες πόλεις στον κόσμο

  Τα φθηνά εργατικά χέρια και η κλειδωμένη ισοτιμία είναι οι αιτίες για την κατάταξη... Στην Ασία και τη Μέση Ανατολή βρίσκονται οι φθηνότερες πόλεις του κόσμου, σύμφωνα με σχετική λίστα που κατάρτισε το Economist Intelligence Unit. Βέβαια, οι αιτίες πίσω από την κατάταξη αυτή, είναι το φθηνό εργατικό δυναμικό και οι χαμηλές τιμές της γης, κάτι που ισχύει κυρίως για τις πόλεις της Ασίας.

Coka-cola στην …Τουρκία!

  Δείτε το πώς παράγουν την coka-cola στην «γειτονική» τουρκία, και σίγουρα δεν θα σας κάνει όρεξη να ξαναπιείτε !  

Αστυνομικη διαταγη 8 Δεκ. 1907

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907 και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής. Απολαύστε το:

Φωτογραφίες από την ηλιακή καταιγίδα!

Ενώ μια ακόμη ηλιακή καταιγίδα βρίσκεται στο δρόμο για τη ΓΗ , να μερικές φωτογραφίες...  από την προχθεσινή - χθεσινή που μας έστειλαν φίλοι φωτογράφοι από το βορρά!

Θέα από το διάστημα

Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο Ήλιος ανατέλλει 16 φορές το 24ωρο και άλλες τόσες δύει. Η συγχορδία των χρωμάτων που αντικρίζουν είναι ανυπέρβλητης ομορφιάς. Για μια στιγμή η ατμόσφαιρα φωτίζεται με λεπτές χρωματιστές λωρίδες.

Οι 10 πιο απομονωμένοι προορισμοί στη Γη

Τα κινητά άχρηστα. Ο πολιτισμός χιλιάδες μίλια μακριά. Τα τελευταία ερημικά καταφύγια του...  21ου αιώνα περιμένουν τους λίγους και τολμηρούς . Εσένα… Aρ. 10 : Νησιά Χίσσα

Οι καλύτερες ΦΩΤΟγραφίες του Φεβρουαρίου μέσα από τον φακό του National Geographic!

Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες του National Geographic για το Φεβρουάριο του 2012…