Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 25, 2012

Όταν τα όργια ξεπερνούν τη φαντασία

Τα ομαδικά σεξουαλικά πάρτι και η... συναρπαστική ιστορία που σέρνεται ξοπίσω τους. Όταν το πρώην αφεντικό της Formula 1, Max Mosley, βιντεοσκόπησε τις σαδομαζοχιστικές περιπτύξεις του σε ένα υπόγειο με 5 πόρνες ντυμένες με στολές Ναζί εκτελεστών, δεν είχε κανέναν δισταγμό να αποκαλέσει την ομαδική αυτή συνεύρεση όργιο!

Όταν η Γη τραντάχτηκε συθέμελα Οι φονικότεροι σεισμοί όλων των εποχών

Ο τελευταίος καταστροφικός σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε τη βορειοανατολική Ιαπωνία και προκάλεσε ένα δριμύτατο τσουνάμι εξαφάνισε από προσώπου γης ολόκληρες παράκτιες περιοχές. Το φονικό πέρασμα του Εγκέλαδου από την Ιαπωνία δεν ήταν δυστυχώς το μόνο που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία.

Φωτεινές και σκοτεινές στιγμές της ιστορίας της ΙΚΕΑ

Αυτές τις ημέρες ήρθε στην δημοσιότητα η ΙΚΕΑ με αφορμή τις μειώσεις μισθών και τις αντιδράσεις των εργαζομένων. Ποιά είναι η ιστορία της πετυχημένης αυτής επιχειρησης... Η IKEA είναι σουηδικής προέλευσης. Η έδρα της είναι στην Ολλανδία αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα. Η αλυσίδα έχει 235 καταστήματα σε 33 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία. Ο κατάλογος του IKEA, που περιέχει περίπου 12.000 προϊόντα, είναι τυπωμένος σε 160 εκατομμύρια αντίγραφα (2006) παγκοσμίως, και διανέμεται δωρεάν, μέσω του ταχυδρομείου και των καταστημάτων.