Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 26, 2012

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια. Τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ! ΠΗΓΗ: Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια. Τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ!

Πριν δείτε τις φωτογραφίες, και τις πληροφορίες για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια. Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε. Θα ήθελα ακόμα να  επισημάνω ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός ( μου ζήτησε να κρατήσω μυστική την εθνικότητα του και το όνομα του) αν και έχει δει πολλούς συναδέλφους του στρατιώτες νεκρούς,από τις σφαίρες και τις επιθέσεις από καμικάζι ζωσμένους με c4 εκρηκτικά,ποτέ δεν μου μίλησε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους Αφγανούς. Ίσα ίσα που όπως κατάλαβα τρέφει μια περίεργη συμπάθεια για τους Αφγανούς.

Πως πέθαναν οι 12 απόστολοι

Μάρκος : πέθανε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αφού τον έδεσαν πίσω απο 2 άλογα και τον έσερναν μέχρι να πεθάνει.   Λουκάς : απαγχονίστηκε στην Ελλάδα. Ιωάννης : τον εβαλαν σε μία τεράστια λεκάνη με βραστό λάδι στη διάρκεια ενός κύματος διωγμών στη Ρώμη. Ωστόσο, ελευθερώθηκε θαυματουργικά και απέφυγε το θάνατο. Έπειτα καταδικάστηκε να δουλεύει σε ορυχεία στο νησί της Πάτμου, όπου έγραψε το προφητικό βιβλίο της Αποκάλυψης του. Ο Απόστολος Ιωάννης ελευθερώθηκε αργότερα και επέστρεψε για να χρησιμεύσει ως επίσκοπος στη σύγχρονη Τουρκία. Πέθανε γέρος-ο μόνος απόστολος που πέθανε ειρηνικά.