Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 18, 2016

Οι ωραιότεροι καταρράκτες του κόσμου!

Οι καταρράκτες θεωρούνται ένα από τα ομορφότερα φαινόμενα στη φύση. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές καταπληκτικές εικόνες καταρρακτών απ’ όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από τα εμφανιζόμενα τοπία μοιάζουν να ξεπήδησαν μέσα από κάποιο παραμύθι, είναι όμως πραγματικές.

Πανέμορφο και μυστηριώδες συγκρότημα βουδιστικών ναών

Στο νησί Ιάβα, της Ινδονησίας υπάρχει ένα βουνό γεμάτο με χιλιάδες αγάλματα, που περιβάλλεται από ηφαίστεια και καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Το Borobudur,  ένα τεράστιο συγκρότημα βουδιστικών ναών, εγκαταλείφθηκε για αιώνες, αλλά κανείς δεν γνωρίζει γιατί. Στην πραγματικότητα, ήταν ξεχασμένο, κρυμμένο κάτω από ηφαιστειακή τέφρα σε μια κατάφυτη, πυκνή ζούγκλα για εκατοντάδες χρόνια. photo by:  link Το συγκρότημα υπολογίζεται ότι χτίστηκε περίπου τον 90 αιώνα και εγκαταλείφθηκε περίπου 150 χρόνια μετά, χωρίς να υπάρχουν ιστορικές αναφορές και για τα δύο γεγονότα. Ανακαλύφθηκε ξανά το 1814 και έκτοτε συντηρήθηκε και μετατράπηκε σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές βουδιστικό μνημείο. Έχει χαρακτηριστεί μνημέιο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. photo by:  link

Ανακαλύψτε 15 πανέμορφα μέρη που δεν έχουν ανακαλύψει οι τουρίστες Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Όλοι επιθυμούν την χαλάρωση και την ηρεμία στις διακοπές, ωστόσο η επιλογή του μέρους παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς οι ορδές τουριστών στα πολυσύχναστα μέρη σίγουρα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλά σημεία που θυμίζουν επίγειο παράδεισο, αλλά που περιέργως δεν έχουν ακόμη γίνει πολύ δημοφιλή στους ταξιδιώτες. Ανακαλύψτε 15 μαγικά μέρη όπου θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από τη φασαρία του πλήθους και να απολαύσετε πραγματικά την ηρεμία, σύμφωνα με το brightside. Jose Ignacio, Ουρουγουάη Μόλις 300 άνθρωποι ζουν στο Jose Ignacio, αλλά το χειμώνα, δηλαδή, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Νότια Αμερική, η πόλη γεμίζει με Λατίνους σούπερ σταρ, όπως η Shakira. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία και μοντέρνα εστιατόρια. Το Jose Ignacio είναι το ιδανικό μέρος για τους ανθρώπους που επιθυμούν την πολυτέλεια και την ησυχία στις διακοπές τους.