Άπαχο κόκκινο κρέας (μπριζόλα με πατάτες)
Το κόκκινο κρέας (άπαχο, βοδινό ή χοιρινό) είναι μια από τις καλύτερες πηγές λευκίνης (αμινοξύ που βοηθά στην ανάπτυξη των μυών). Ας σημειωθεί ότι έχει ελάχιστο λίπος περισσότερο σε σχέση με το στήθος του κοτόπουλου.
Το κόκκινο κρέας (άπαχο, βοδινό ή χοιρινό) είναι μια από τις καλύτερες πηγές λευκίνης (αμινοξύ που βοηθά στην ανάπτυξη των μυών). Ας σημειωθεί ότι έχει ελάχιστο λίπος περισσότερο σε σχέση με το στήθος του κοτόπουλου.
- Τάρτα από κεράσια
- Σοκολάτα
- Οστρακοειδή
- Αβοκάντο
- Λιπαρά ψάρια
- Τζίντζερ
- Γάλα και γιαούρτι
- Μπανάνες
- Φιστίκια Αιγίνης
- Σάλτσα ντομάτας
- Καρότα
- Ψητή πατάτα
- Αυγά
- Ελληνικός καφές