Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ 1.000 ΝΗΣΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!


Αυτό το μέρος λέγεται 1.000 νησιά κι όταν δεις τι βρίσκεται πάνω σε αυτά θα θέλεις σίγουρα να μετακομίσεις εκεί!
Αν είσαι άνθρωπος του νησιού και θέλεις να μετακομίσεις τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσένα!
Ανάμεσα στα σύνορα Καναδά-Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται ένα πανέμορφο μέρος που λέγεται Χίλια Νησιά. Θα ξέρεις ίσως το όνομα από τη χαρακτηριστική ροζέ σάλτσα "Thousand Islands". Πρόκειται για ένα αρχιπέλαγο που αποτελείται από 1.864 νησιά. Και μόλις δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα θέλεις σίγουρα να αγοράσεις σπίτι εκεί!

Τα νησιά απλώνονται σε μια έκταση 80 χιλιομέτρων.

Άλλα νησιά είναι τεράστια.

Και άλλα ίσα που χωράνε ένα σπίτι και μόνο.

Κάθε νησάκι πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάποια κριτήρια για να ανήκει στα "1.000 νησιά".



Κάθε νησί πρέπει να βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, να έχει έκταση μεγαλύτερη από ένα τετραγωνικό μέτρο και τουλάχιστον ένα δέντρο.

Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά είναι το "Wolfe Island", που έχει περίπου 28 χιλιόμετρα μήκος και 8 χιλιόμετρα πλάτος.

Τα σπίτια πάνω σε αυτά τα νησιά δεν μοιάζουν το ένα με το άλλο.

Μπορείς να δεις τεράστιες επαύλεις.

Αλλά και χαριτωμένα αγροτόσπιτα.

Μεγάλος αριθμός των νησιών κατοικούνται. Τα περισσότερα έχουν ρεύμα και τηλέφωνο που μεταφέρονται με υποβρύχια καλώδια από νησί σε νησί.

Περίπου 20 από τα νησιά αυτά σχηματίζουν ένα γκρουπ που απαρτίζει το "Thousand Islands National Park", το παλαιότερο εθνικό πάρκο του Καναδά.


Είτε ζεις σε κάστρο είτε σε αγροτόσπιτο, υπάρχει φέρυ που εξασφαλίζει τη μεταφορά από και προς την ηπειρωτική χώρα.

Κάθε νησί είναι εντελώς διαφορετικό, όλα τους όμως έχουν τη δική τους ομορφιά. Το "Dark Island" είναι από τα πιο γνωστά λόγω του γοτθικού κάστρου του. Το "Deer Island" είναι επίσης γνωστό επειδή ανήκει στη μυστική κοινότητα "Skull and Bones".
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 απίστευτα τατουάζ..

  Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα τατουάζ που κάνουν εντύπωση. Είτε για ομορφιά, είτε για θρησκευτικούς λόγους, τα τατουάζ είναι μια τέχνη που λίγοι αποφασίζουν να κάνουν στο σώμα τους. Ακόμα λιγότεροι να κάνουν ακραία και περίεργα σχέδια. Βρήκαμε 10 από τα πιο φαντεζί τατουάζ που έχουν γίνει, το καθένα για την δική του χρησιμότητα..

Eπίθεση με αυγό στον βουλευτή Μ. Όθωνα!

Θύμα επίθεσης με αυγό έπεσε άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε περιοδεία του στην περιφέρεια της χώρας. Φαίνεται οι αγανακτισμένοι κάνουν δυναμική επάνοδο και δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί βουλευτές και υπουργούς, ενώ η απόγνωση των Ελλήνων είναι πλέον εμφανής, μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας. Μετά τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και τη φραστική επίθεση εναντίον του στην Κοζάνη, ήρθε και η σειρά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα. Επεισόδιο με αυγά Μία νεαρή κοπέλα πέταξε ένα αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ρέθυμνο. Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο όταν μία κοπέλα πλησίασε από πίσω τον υφυπουργό και εκτόξευσε ένα αυγό, διαμαρτυρομένη για την οικονομική κατάσταση. Άμεσα επενέβη η αστυνομική φρουρά του κ. Όθωνα, και συνέλαβε την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια και χωρίς να διαμαρτυρηθεί, οδηγήθηκε στην Αστυ

Οι δέκα καλύτερες χώρες για… μετανάστευση

Ετοιμάζετε βαλίτσες για να κάνετε μια νέα αρχή σε έναν νέο τόπο; Τότε αυτή η λίστα σας αφορά άμεσα.  Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα «έρευνα International’s Expat Explorer survey» της HSBC, υπάρχουν κάποιες χώρες όπου οι αλλοδαποί που έχουν εγκατασταθεί εκεί τα βρήκαν κάπως…  πιο εύκολα.