Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθινόπωρο στην Αμερική: Οι ωραιότερες πόλεις που αγαπούν αυτή την εποχή

 Το φθινόπωρο είναι γεμάτο ομορφιές και χρώματα



Ενώ το τέλος του καλοκαιριού μπορεί συχνά να φαίνεται γλυκόπικρο, η ομορφιά δεν σταματά να υπάρχει όταν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη. Και σίγουρα η εποχή ευνοεί τις βόλτες!

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και τα δέντρα παίρνουν αποχρώσεις του λαμπερού κίτρινου, του πορτοκαλί και του λαμπερού κόκκινου, η Αμερική είναι τέλεια για αυτή την περίοδο. Φανταστείτε να περπατάτε στο Central Park της Νέας Υόρκης ή να πίνετε μπέρμπον στο Urban Bourbon Trail του Λούισβιλ.

Ιδού 5 πόλεις που είναι τέλειες για φθινόπωρο:

Ντένβερ, Κολοράντο

Τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν νωρίς στις παραθεριστικές πόλεις έξω από το Ντένβερ, αλλά το φύλλωμα της πόλης βρίσκεται στο επίκεντρο τον Οκτώβριο. Όποιος περπατήσει στο Cherry Creek Regional Trail, ή κατά μήκος του καναλιού High Line.  Το φθινόπωρο εδώ φέρνει μια σειρά από φεστιβάλ μπύρας, συμπεριλαμβανομένου του Denver Oktoberfest και του Great American Beer Festival.


Νάσβιλ, Τενεσί

Τα μεγαλύτερα πάρτι στο Νάσβιλ αντικατοπτρίζουν τον έρωτα της πόλης με το φθινόπωρο, με υπέροχα τραγούδια στην ύπαιθρο. Το φθινόπωρο, το Νάσβιλ ή αλλιώς η Music City ανταποκρίνεται στο παρατσούκλι του, όταν φιλοξενεί συγκεντρώσεις όπως το Americanafest, μια γιορτή σε πολλούς χώρους και το September Sundown, μια σειρά από δωρεάν συναυλίες που δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Centennial Park. Έχει και φεστιβάλ βιβλίου!


Πόρτλαντ, Μέιν

Tο διάσημο φαγοπότι Harvest on the Harbor του Πόρτλαντ είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορείς να ζήσεις το φθινόπωρο! Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ πάρτι, μια γευσιγνωσία για στρείδια και αστακούς και τον διαγωνισμό  Chef of the Year - όπου τα πεινασμένα μέλη του κοινού μπορούν να δοκιμάσουν και να ψηφίσουν μαζί με επαγγελματίες κριτές.


Νέα Υόρκη

Το φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη, καθώς και να συμμετάσχετε στα αμέτρητα εποχιακά αγαπημένα που λαμβάνουν χώρα τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Οι ζεστές και υγρές μέρες του καλοκαιριού έχουν φύγει, αντικαθίστανται από πιο φρέσκο αέρα, άνετες θερμοκρασίες και πολλές μέρες γαλάζιου ουρανού...



https://www.e-daily.gr/post/248182/fthinopwro-stin-ameriki-oi-wraioteres-poleis-poy-agapoyn-ayti-tin-epoxi



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 απίστευτα τατουάζ..

  Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα τατουάζ που κάνουν εντύπωση. Είτε για ομορφιά, είτε για θρησκευτικούς λόγους, τα τατουάζ είναι μια τέχνη που λίγοι αποφασίζουν να κάνουν στο σώμα τους. Ακόμα λιγότεροι να κάνουν ακραία και περίεργα σχέδια. Βρήκαμε 10 από τα πιο φαντεζί τατουάζ που έχουν γίνει, το καθένα για την δική του χρησιμότητα..

Eπίθεση με αυγό στον βουλευτή Μ. Όθωνα!

Θύμα επίθεσης με αυγό έπεσε άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε περιοδεία του στην περιφέρεια της χώρας. Φαίνεται οι αγανακτισμένοι κάνουν δυναμική επάνοδο και δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί βουλευτές και υπουργούς, ενώ η απόγνωση των Ελλήνων είναι πλέον εμφανής, μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας. Μετά τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και τη φραστική επίθεση εναντίον του στην Κοζάνη, ήρθε και η σειρά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα. Επεισόδιο με αυγά Μία νεαρή κοπέλα πέταξε ένα αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ρέθυμνο. Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο όταν μία κοπέλα πλησίασε από πίσω τον υφυπουργό και εκτόξευσε ένα αυγό, διαμαρτυρομένη για την οικονομική κατάσταση. Άμεσα επενέβη η αστυνομική φρουρά του κ. Όθωνα, και συνέλαβε την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια και χωρίς να διαμαρτυρηθεί, οδηγήθηκε στην Αστυ

ο Μυστήριο Podcast: Η γέφυρα που αυτοκτονούν οι σκύλοι

  Ένα θλιβερό περιστατικό και οι τρελές εξηγήσεις των ανθρώπων Στο 10ο επεισόδιο του Μυστήριου Podcast, ο Πέτρος Καλογεράς αναλύει ένα θλιβερό περιστατικό που συμβαίνει στην Σκωτία εδώ και σχεδόν 75 χρόνια. Οι σκυλοι πηδούν στο κενό από μια συγκεκριμένη γέφυρα. Οι άνθρωποι όμως, κατάφεραν να το ρίξουν πάλι στην… τρέλα προσπαθώντας να το εξηγήσουν. H γέφυρα Overtoun στη Σκώτια είναι γνωστή και ως «η γέφυρα που αυτοκτονούν οι σκύλοι». Πράγματι, από το 1950 μέχρι σήμερα 300 με 600 σκύλοι έχουν πηδήξει από αυτή και περισσότεροι από 50 έχουν σκοτωθεί. Σε αυτό το θλιβερό περιστατικό, έρχονται μετά οι άνθρωποι να δώσουν εξηγήσεις. Και όπως πάντα, οι εξηγήσεις τους είναι η μια πιο γελοία από την άλλη, λες και το κάνουν επίτηδες για να μην βρεθεί ποτέ καμία λύση. Ποιες είναι αυτές οι εξηγήσει; Ακούστε το 10ο επεισόδιο και θα τις μάθετε:  https://open.spotify.com/episode/1Dz0fGTnLNAZvNtJXjdrXB?go=1&sp_cid=016c6ea14e435a553d6ab52d23e0e5dc&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&a